Entrades

Compra d'entrades

Sense comissions, des de casa i sense cues!

PUNTS DE VENDA

1.1. A INTERNET

Des del mateix web del Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet, les pots comprar i imprimir des de casa i t'estalvies els desplaçaments i les cues a la taquilla

Com:
1.- Busca l'espectacle que vols veure i inicia la compra d'entrades.
2.- Selecciona on vols seure i previsualitza la visió que tindràs de l'escenari des de la zona on està la butaca que has seleccionat.
3.- Segueix els passos que s'indiquen per fer el pagament. En breu rebràs un correu electrònic amb el resum de la compra i en el qual hi trobaràs un enllaç per IMPRIMIR LES ENTRADES que et permetran entrar a la sala directament sense passar per taquilla. En el control d'accès als equipaments llegiran el codi de barres de la teva entrada i et permetran l'accès a la sala. No cal que la impressora sigui en color, el més important de l'entrada és el codi de barres que queda imprès. Aquest codi de barres és únic i es vincula amb la compra que has fet.

Si teniu qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra podeu passar per la taquilla del Teatre Auditori del Mercat Vell, enviar-nos un email a cultura@ripollet.cat o trucar-nos al 93 504 60 25.

1.2. PRESENCIAL

Espectacles programació professional (AETMV): a la seu de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell (Plaça Onze de Setembre, 6), el mateix dijous de l'espectacle de 20 a 21 hores, i a la taquilla del Teatre Auditori del Mercat Vell, el mateix dia de la funció, de 19 a 21 hores.
Reserves a info@espectadorsripollet.cat. Telèfon: 627 45 46 42

Espectacles per a públic familiar: la setmana prèvia al Centre Cultural (Rbla. de Sant Jordi, 2-4). Reserves a cultura@ripollet.cat.


1.3. CONDICIONS D'ADQUISICIÓ DE LES ENTRADES
L'adquisició d'una entrada, abonament o invitació (en endavant, entrada) representa l'acceptació de les condicions següents:

 • Cal validar aquesta entrada per accedir al recinte.
 • Les entrades disposen de mitjans de seguretat.
 • L'Organització no pot garantir la seva autenticitat si no han estat adquirides als punt oficials. Tota entrada trencada, esmenada o sospitosa de falsificació autoritzarà a l'Organització a privar l'accés al seu portador.
 • Les entrades no es podran canviar, ni retornar el seu import, excepte per cancel·lació de l'esdeveniment.
 • Les entrades amb descompte o de tipus personals s'hauran d'acreditar.
 • Cal conservar l'entrada fins a la sortida del recinte.
 • L'Organització es reserva el dret de modificar el programa de l'espectacle.
 • Es prega puntualitat. Normalment s'obre les portes amb 15 minuts d'antelació. Es potestat de l'Organització permetre l'entrada al recinte un cop començat l'espectacle.
 • Es reserva el dret d'admissió. No es permet l'entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l'Organització consideri perillós o que pugui interferir a la seguretat.
 • No es permet filmar ni enregistrar aquest espectacle ni l'ús del flash.
 • No es permet fumar, beure o menjar a l'interior de la sala.
 • L'Organització no es fa responsable de les perdues, robatoris, deterioraments o danys d'objectes dels portadors durant la seva estada al teatre auditori.
 • Qualsevol reclamació relacionada amb la realització, suspensió, modificació o anul·lació de l'espectacle s'haurà d'adreçar a l'Organització amb la presentació d'aquesta entrada.